Verzekering

In principe dient elke huurder een verzekering af te sluiten voor de woning die hij/zij huurt. Als huurder van het SVK hoef je dit niet te doen. Het SVK zorgt ervoor dat elke huurder verzekerd is zolang het contract loopt. Hiervoor betaal je een forfait van 10 EUR bovenop de huurprijs.

Opgelet: deze verzekering is geen optie voor de huurder. Als je zelf al een verzekering hebt, bespreek het dan met je verzekeringsmakelaar en zet deze eventueel stop. Het heeft geen zin om dubbel te betalen voor hetzelfde. 

De verzekering van het SVK met afstand van verhaal naar de huurder is geldig voor brandschade, waterschade en de inboedel als gevolg van deze schade. De huurdersaansprakelijkheid en de inboedel van de huurder worden gedekt door deze verzekering. 

Bij een schadegeval moet je  het SVK zo snel mogelijk op de hoogte brengen en proberen verdere schade tot een minimum te beperken. Mocht het SVK niet te bereiken zijn, mag je zelf contact opnemen met de makelaar van het SVK. KBC De Vrieze - 09/3558908

Extra verzekeringen zoals een autoverzekering, een familiale verzekering, diefstal, enz... zijn NIET opgenomen in de polis van het SVK. Dit zijn polissen die je zelf moet afsluiten indien nodig/van toepassing. 

Voor meer informatie over de verzekering van het SVK, kan je contact opnemen met de boekhouder van het SVK.